Klasse
7D Weizenbock
Brygget
30. juli 2012
Flasket
7. august 2012
Alkoholstyrke
8,1%
Farve (EBC)
45
OG/FG
1070 / 1009
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,5l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

4000 gram Wheat malt
2000 gram Munich malt
2000 gram Pils malt
300 gram Caramunich 2
300 gram Maltodextrine
150 gram Roasted Wheat
100 gram Special B
60 gram Carafa 3 Special

Humle og krydder

44 gram Hallertauer Mittelfrueh 4,3% 60 min
30 gram Tettnanger 3,6% 60 min

Andre ingredienser

1ts gjærnæring
1kpsl servomyces
1ts irish moss

Meskeinformasjon

1t@ 67 grC

Gjærtype

WLP351

Gjærmengde

320 bill celler

Informasjon om gjæring

Tilsatt O2 i 1 min ved 1L/min før gjærtilsetning
Gjæret i 9 dager ved 19 grader

Kommentarer


[BBcode]