Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
5. oktober 2013
Flasket
28. oktober 2013
Alkoholstyrke
7,8%
Farve (EBC)
30,3
OG/FG
1073 / 1014
Bitterhet (IBU)
134,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
17,0l
Gjærbare ingredienser

6 kg Pale malt
0,7 kg Caramel malt Dark
0,6 kg Crystal malt 60L
0,4 kg Caramel malt Lys
0,4 kg Caramel malt pils

Humle og krydder

Columbus/Tomahawk
Simcoe
Centennial

Andre ingredienser

Mesking:
Salter
pH 5,2 buffer

Koking:
Gjærnæring
Irish Moss
Servomyces

Meskeinformasjon

1 trinn mesking ved 67C i en time
Utmesking ved 77C i 10 minutter
Sparging med vann med 76C

Gjærtype

WLP001 California al

Gjærmengde

1 rør

Informasjon om gjæring

2,5 liter gjærstarter i ett døgn med røring.
Gjæring på plasttank ved ca. 20C i 1 uke. Stakk om til ny tank og tørrhumlet på den.

Kommentarer


[BBcode]