Klasse
5A Engelsk brown ale
Brygget
10. september 2016
Flasket
19. oktober 2016
Alkoholstyrke
4,5%
Farve (EBC)
32
OG/FG
1050 / 1016
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
40,0l
Mengde ferdig øl
36,0l
Gjærbare ingredienser

4200 gr. Maris Otter, EBC 6,5
405 gr. Amber, EBC 45
95 gr. Amber, EBC 100
150 gr. Aromamalt, EBC 75
50 gr. Chocolate Malt, EBC 1200
300 gr. Crystalmalt, EBC 120

Humle og krydder

20 gr. Northern Brewer pellet, IBU 7,4, tid 01:00
10 gr. East Kent Goldings Pellets, IBU 5,4, tid 00:10
18 gr. East Kent Goldings Pellets, IBU 5,4, tid 00:05

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

68 grader, 60 min
78 grader, 15 min

Gjærtype

WLP005 British Ale Y

Gjærmengde

200 ml. slurry

Informasjon om gjæring

18-20 grader 13 dager

Kommentarer


[BBcode]