8.2 kg Maris Otter
0.3 kg Hvetemalt
0.3 kg Krystall 40 (ca 80EBC)
0.58 kg Sukker
65 gram Magnum 90 min
40 gram Columbus (Tomahawk) 90 min
30g centennial 30 min
40g Citra 15 min
20g Centennial 15 min
30 g Centennial 10 min
30g Citra 10 min
30 g Centennial 0 min
30g Citra 0 min
45+45g Centennial tørrhumle( 6 og 10 dager)
45+45g Citra tørrhumle( 6 og 10 dager)
Gjærnæring
2.4g Kalsiumklorid
7,3g Gypsum
3,5g Epsom Salt (MgSO4)
1.6ml Lactol
60 min på 65 grader
5 min på 76 grader
Safale US-05
1 mill pr Ml/Plato
Startet på 17, økt til 20 i løpet av 48 timer. Siste del av gjæringen på 21 grader