Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
13. februar 2017
Flasket
27. februar 2017
Alkoholstyrke
9,4%
Farve (EBC)
20
OG/FG
1,084 / 1,013
Bitterhet (IBU)
274,0 (R)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

8.2 kg Maris Otter
0.3 kg Hvetemalt
0.3 kg Krystall 40 (ca 80EBC)
0.58 kg Sukker

Humle og krydder

65 gram Magnum 90 min
40 gram Columbus (Tomahawk) 90 min
30g centennial 30 min
40g Citra 15 min
20g Centennial 15 min
30 g Centennial 10 min
30g Citra 10 min
30 g Centennial 0 min
30g Citra 0 min
45+45g Centennial tørrhumle( 6 og 10 dager)
45+45g Citra tørrhumle( 6 og 10 dager)

Andre ingredienser

Gjærnæring
2.4g Kalsiumklorid
7,3g Gypsum
3,5g Epsom Salt (MgSO4)
1.6ml Lactol

Meskeinformasjon

60 min på 65 grader
5 min på 76 grader

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

1 mill pr Ml/Plato

Informasjon om gjæring

Startet på 17, økt til 20 i løpet av 48 timer. Siste del av gjæringen på 21 grader

Kommentarer


[BBcode]