7,50 kg Pilsner 65,2 %
2,00 kg Corn, Flaked 17,4 %
2,00 kg Rice, Flaked 17,4 %
16,66 g Hallertau Magnum [14,00 %] - First Wort Hop 12,1 IBUs
13,33 g Hallertau Magnum [14,00 %] - Boil 30,0 m Hop 6,3 IBUs
11,11 g Calcium Chloride (Mash 60,0 mins)-
8,89 ml Lactic Acid (Mash 60,0 mins)
Protein Rest Add 49,29 l of water at 57,9 C 55,0 C 30 min
Saccharification Heat to 64,0 C over 15 min 64,0 C 75 min
Mash Out Heat to 75,6 C over 10 min 75,6 C 10 min
Wlp 940 mexican lage
970 milliarder celle
Startet gjæring på 10 grader
gjæret i 5 dager så hevet til 12 grader i 7 dager kaldt i 2 dager før tapping på fat