Klasse
1B Internasjonal lager
Brygget
17. desember 2014
Flasket
3. januar 2015
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
5,6
OG/FG
1,049 / 1,009
Bitterhet (IBU)
18,3 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
60,0l
Mengde ferdig øl
57,0l
Gjærbare ingredienser

7,50 kg Pilsner 65,2 %
2,00 kg Corn, Flaked 17,4 %
2,00 kg Rice, Flaked 17,4 %

Humle og krydder

16,66 g Hallertau Magnum [14,00 %] - First Wort Hop 12,1 IBUs
13,33 g Hallertau Magnum [14,00 %] - Boil 30,0 m Hop 6,3 IBUs

Andre ingredienser

11,11 g Calcium Chloride (Mash 60,0 mins)-
8,89 ml Lactic Acid (Mash 60,0 mins)

Meskeinformasjon

Protein Rest Add 49,29 l of water at 57,9 C 55,0 C 30 min
Saccharification Heat to 64,0 C over 15 min 64,0 C 75 min
Mash Out Heat to 75,6 C over 10 min 75,6 C 10 min

Gjærtype

Wlp 940 mexican lage

Gjærmengde

970 milliarder celle

Informasjon om gjæring

Startet gjæring på 10 grader
gjæret i 5 dager så hevet til 12 grader i 7 dager kaldt i 2 dager før tapping på fat

Kommentarer


[BBcode]