Maris Otter Pale Malt 5 EBC 12000 g
Crystal Malt 120 EBC 500 g
Cara Pils 5 EBC 500 g
Flaked Oats 4 EBC 1100 g
Cane Sugar (light) 20 EBC 330 g
Citra 14.2 % 100 g 3 min
Mosaic 11.8 % 100 g 3 min
Simcoe 13.0 % 100 g 3 min
Citra 13.5 % 100 g dry
Mosaic 12.0 % 100 g dry
Simcoe 13.0 % 100 g dry
Columbus 67.0 % 12 g 60 min
Bitterhumle erstattes med 10 mL HopShot,Den nederste linjen med Columbus er for å regne ut effekten av HopShot.
Tørrhumling:
100 gram Simcoe
100 gram Citra
100 gram Mosaic
IrishMoss og gjærnæring.
20 gram kalsiumsulfat og 20 gr. kalsiumklorid i mesk. Tre korker Lactol.
Mash step 52 °C 20 min
Mash step 67 °C 45 min
Utmesk 72 °C 5 min
Innmesk 56 °C 1 min
NoSparge. 70 liter meskevann.
Flaked oats er vanlige havregryn.
US05
50 gram
17 gr. 7 dager og 7 dager på 20-21 grader
300 gram humle (3min humlen i denne kalkulatoren) tilsettes i whirlpool ved 80 grader. Vent 30 min før videre nedkjøling og sirkulering.
Tørrhumles med med 100 gram Simcoe etter to dager, 100 gram Citra etter fire dager og tilslutt 100 Mosaic siste fem til syv dager.
Overføres til corny i et "lukket" oksygenfritt system. Naturlig karbonering.
Kok 60 min.