Klasse
8B Sweet stout
Brygget
13. desember 2012
Flasket
1. mars 2013
Alkoholstyrke
4,3%
Farve (EBC)
65
OG/FG
1053 / 1020
Bitterhet (IBU)
28,1 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

3.20 kg Pale Malt (2 Row) UK
0.75 kg Caramel/Crystal Malt - 60L
0.75 kg Wheat Malt
0.35 kg Chocolate Malt
0.22 kg Roasted Barley

0.25 kg Lactose

Humle og krydder

23 g Simcoe 12,7% 60min

Andre ingredienser

1tsp Irish Moss
1tsp Wyeast Yeast Nutrient

Meskeinformasjon

Gjærtype

Lallemand Nottingham

Gjærmengde

11g

Informasjon om gjæring

18-19 grader i cirka 30 dager, før fatlagring ved kjellertemperatur.

Kommentarer

I utgangspunktet basert på en oppskrift fra HomeBrewTalk:
http://www.homebrewtalk.com/f68/deception-cream-stout-141483/


[BBcode]