Klasse
13G Klassisk norsk hjemmebrygg
Brygget
14. august 2012
Flasket
28. august 2012
Alkoholstyrke
6,5%
Farve (EBC)
33
OG/FG
1064 / 1014
Bitterhet (IBU)
35,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

3500 Smoked Malt
1000 gram Pale Malt, Maris Otter
800 gram Munich Malt
550 g Caramel/Crystal Malt 30L
10 g Chocolate Malt

Humle og krydder

28 gram Northern Brewer (10.5%) @ 60 min boil
20 gram Northern Brewer (10,50 %) @ 20,0 min boil.
20,00 g Goldings, East Kent [5,00 %] - Boil 0,0 min

Andre ingredienser

500 g einebær busk (greiner med busk og bær) - Lagt i oppvarming av vannet til bryggingen og brukt til mash (18.5L @73.1C)

0,50 Items Whirlfloc Tablet (Boil 15,0 mins)

Meskeinformasjon

66 C @ 90 min. Fly sparge med 13.4 L vann @ 76.6 C

Gjærtype

White Labs WLP300

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

14 dager på 20 grader i mørkt rom.

Kommentarer


[BBcode]