Pale Malt 2 kg
Pilsner Malt 8 kg
Lys Candis sukker 0,75 kg
Ris Flake 1 kg
Crystal (60-80 EBC) 0,3 kg
Valset Havre 0,5 kg
Centennial 50 gram (alfa 9,4%)
Styrian Goldings 50 gram (alfa3,9%)
Hersbrucker 50 gram (alfa 3,2%)
East Kent Goldings 50 gram (alfa 5,8%)
Natriumbikarbonat 20 gram til pH justering av råvann.
Klarurt til klaring 18 gram ( tilsatt 15 min før kokeslutt)
Mesketrinn 1 : 45 minutt
56 - 58 gr. C
Mesketrinn 2 : 45 minutt
65 - 68 gr. C
Saale US - 05
22 gram
1. gjæring i 5 døgn ca. 18 gr. C
Omstikking og 2. gjæring i 8 døgn. ca. 15 gr. C
Ølet er fylt på Corneliusfat og trykksatt før tapping