Klasse
7A Weizen/Weissbier
Brygget
19. januar 2013
Flasket
5. februar 2013
Alkoholstyrke
4,36%
Farve (EBC)
0
OG/FG
1042 / 1011
Bitterhet (IBU)
12,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

6.5 kg Einkorn Hvete
5.5 kg Marris oter byggmalt
330 g sukker karbonering

Humle og krydder

30 gram hallertau 6.5 prosent 60 min
15 gram hallertau 6.5 prosent 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

53 grader 20 min
62 grader 15 min
67 grader 30 min
78 grader 10 min
Koking 60 min

Gjærtype

Safbrew WB-06

Gjærmengde

40 g

Informasjon om gjæring

17 dager ved 18 grader celsius
14 dager på flasker ved 19 grader
1.5 mnd i 10 grader celsius

Kommentarer


[BBcode]