Klasse
1B Internasjonal lager
Brygget
10. desember 2016
Flasket
28. januar 2017
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
5,9
OG/FG
1048 / 1008
Bitterhet (IBU)
28,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt 4,3 kg
Flaket bygg 0,2 kg
Acidulated malt 0,1 kg
Melanoidin malt 0,1 kg

Humle og krydder

Magnum 18 g @ 60 min
Southern aroma 20 g @ 15 min
Southern aroma 10 g @ 2 min

Andre ingredienser

Whirlfloc
Brewers Clarex

Meskeinformasjon

Single infusion 66 grader
Utmesk 78 grader
Skylte til 28 liters volum
Kokt 90 minutter

Gjærtype

WLP940

Gjærmengde

450 mrd celler

Informasjon om gjæring

Gjær fra slurry
Pitchet på 9 grader
10 dager på 10 grader
10 dager på 12 grader
2 dager i romtemperatur

Kommentarer


[BBcode]