4225 g Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) 84,5 %
400 g Wheat Malt (3,9 EBC) 8,0 %
250 g Munich Malt (15,0 EBC) 5,0 %
125 g Victory Malt (49,3 EBC) 2,5 %
14 g Simcoe [12,20 %] - Boil 60,0 min 20,2 IBUs
30 g Ahtanum [5,20 %] - Boil 10,0 min 6,7 IBUs
50 g Amarillo Gold [8,40 %] - Steep/Whirlpool 4,9 IBUs
50 g Mosaic (HBC 369) [11,70 %] - Steep/Whirlpool 6,9 IBUs
50 g Amarillo Gold [8,40 %] - Dry Hop 5,0 Days
50 g Mosaic (HBC 369) [11,70 %] - Dry Hop 5,0 Days
30 g Ahtanum [5,20 %] - Dry Hop 5,0 Days
0,5 stk Whirlfloc Tablet (Boil 15,0 mins)
Infusjonsmesk med 14 liter vann, 65 grader i 75 min. Kontinuerlig skylling med 19,5 liter vann ved 75 grader.
White Labs #WLP051
210 milliarder celle
Gjæring på 17 grader, gradvis økt til 18 grader etter 4 dager. Etter 9 dager ble temperaturen økt til 20 grader og tørrhumlet. Økte gradvis til 21 grader etter 14 dager, da det ble tappet på fat. Lagret på 3 grader til flasking.