Klasse
1B Internasjonal lager
Brygget
24. november 2012
Flasket
15. desember 2012
Alkoholstyrke
4,1%
Farve (EBC)
4
OG/FG
1052 / 1005
Bitterhet (IBU)
12,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
17,0l
Mengde ferdig øl
27,0l
Gjærbare ingredienser

2000 gram Tysk bohem pils malt
2000 gram Flaket ris

Humle og krydder

7gram Colombus 14% 60 min

Andre ingredienser

1ts Gjærnæring 15 min
1ts irish moss + littegrann servomyces 15 min
2,5ml Alfa-beta amylase i gjæringskaret

Meskeinformasjon

180min @66-59 grC

Gjærtype

WLP840

Gjærmengde

390 bill celler

Informasjon om gjæring

3 uker ved 10 grC
Etter gjæring tilsatt 10L kokt vann, vol 17=>27L
(Etter utvanning: OG=>1,033, FG=>1,001, abv: 4.1%)

Kommentarer

Trykksatt til ca 2,8 VolCo2.


[BBcode]