Klasse
10B Lys sterk belgisk ale
Brygget
21. januar 2017
Flasket
10. februar 2017
Alkoholstyrke
7,4%
Farve (EBC)
16,3
OG/FG
1069 / 1010
Bitterhet (IBU)
20,4 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
56,0l
Mengde ferdig øl
48,0l
Gjærbare ingredienser

13,00 kg Pilsner
1,00 kg Candi Sugar, Amber

Humle og krydder

70,00 gm Styrian Goldings (75 min)
30,00 gm Saaz [ (15 min)
30,00 gm Saaz (5 min)

Andre ingredienser

1,00 tsp Calcium Chloride (Mash 90,0 mins)
1,00 tsp Gypsum (Mash 90,0 mins)
1,00 Whirlfloc Tablet (Boil 10,0 mins)
2,00 tsp Yeast Nutrient (Boil 10,0 mins)

Meskeinformasjon

Saccharification-1 62,0 C 45 min
Saccharification-2 68,0 C 45 min

Flysparge to obtain 56 liters of wort.

Gjærtype

Wyeast Labs 3522

Gjærmengde

5 liter starter

Informasjon om gjæring

Ferment at 26/28 Celcius until FG 1010 is reached

Kommentarer


[BBcode]