Klasse
13F Klassisk norsk juleøl
Brygget
8. juni 2106
Flasket
5. juli 2106
Alkoholstyrke
6,4%
Farve (EBC)
27
OG/FG
1066 / 1017
Bitterhet (IBU)
24,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
45,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner Malt 3 EBC 5500 g
Munich Malt 25 EBC 5500 g
Cara Amber 70 EBC 500 g
Cara Red 50 EBC 1500 g
Cara Pils 5 EBC 500 g

Humle og krydder

Hallertauer 3.4 % 63 g 90 min
Hallertauer 2.4 % 63 g 30 min
Saaz 2.2 % 63 g 30 min
Perle 5.1 % 63 g dry

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

90 min 68 gr.

Gjærtype

2206 Bavarian Lager

Gjærmengde

1 liter

Informasjon om gjæring

Fermentation 2206 Bavarian Lager 20 °C 2 days
Fermentation No yeast added 15 °C 2 days
Fermentation No yeast added 9 °C 21 days
Lagering No yeast added 2 °C 14 days

Kommentarer


[BBcode]