Klasse
8C Oatmeal stout
Brygget
5. mai 2013
Flasket
7. mars 2013
Alkoholstyrke
4,9%
Farve (EBC)
74,2
OG/FG
1050 / 1014
Bitterhet (IBU)
25,8 (O)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
46,0l
Mengde ferdig øl
43,0l
Gjærbare ingredienser

10 kg Pale Malt
1 kg Chocolate Malt
1 kg Havre
0.5 kg Black Barley
0.5 kg Brown Sugar

Humle og krydder

30 gr Chinook kok i 60 min alpha 3.5 %
38 gr Styrian Goldings kok 45 min alpha 4.5 %
28.3 gr Hallertauer kok 45 min alpha 3.9%
10 gr Northern Brewer kok 6 min alpha 10.2 %

Andre ingredienser

2 tabletter klaingsmiddel siste 15 min
skylte med 2 liter vann 78 grader c

Meskeinformasjon

Mesket på 68 grader C i 75 min deretter 78 grader C i 10 min

Gjærtype

Safale American Us-05

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

gjæring i 5 døgn 20 gr C

Kommentarer


[BBcode]