Klasse
13D Andre røykøl (basistype 3B Bock)
Ekstra ingredienser
Brygget
28. desember 2012
Flasket
24. februar 2013
Alkoholstyrke
6,6%
Farve (EBC)
60
OG/FG
1068 / 1018
Bitterhet (IBU)
20,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

1000 gr. Weyermann Whiskey malt
1000 gr.Castle Røykt malt (tourbe)
1000 gr Weyermann Røyk malt
1000 gr Weyermann Eike røkt Hvete malt
3000 gr Castle Munchener malt ebc 25
1200 gr Hjemmerøykt pils malt (hickory tre)
500 gr maltodextrine

Humle og krydder

East kent blomst 40 gram (5%) i 60 min.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

malten er mesket i 23 liter ved 69 grader.i 60 min
siling i 90 min

Gjærtype

Wyeast 2308 Munich lager

Gjærmengde

1 pk.

Informasjon om gjæring

Gjæring i 13 grader i 13 dager.
Ettergjæring på fat i 13 grader i 8 dager.
Lagret på fat 0-4 grader ca 6 uker.

Kommentarer

Røyke malt i fokus på denne !


[BBcode]