Klasse
5A Engelsk brown ale
Brygget
24. september 2017
Flasket
21. oktober 2017
Alkoholstyrke
4,2%
Farve (EBC)
31
OG/FG
1042 / 1010
Bitterhet (IBU)
22,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
18,3l
Gjærbare ingredienser

3700 gr. Maris Otter Pale ale malt, EBC 5
550 gr. Maris Otter Pale ale malt, EBC 120
100 gr. Maris Otter Pale ale malt, EBC 275
30 gr. Chocolate Pale malt, EBC 600
80 gr. Aromamalt, EBC 75
10 gr. Carafa Special II, EBC 1150
200 gr. Havregryn , EBC 2

Humle og krydder

25 gr. Northern Brewer , IBU 5,5 tid 01:00
10 gr. East Kent Goldings, IBU 5,1 tid 00:10

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67 grader, 60 min
73 grader, 15 min
78 grader, 10 min

Gjærtype

WLP001 California Al

Gjærmengde

81 ml. Slurry

Informasjon om gjæring

19-21 grader 13 dager

Kommentarer


[BBcode]