Klasse
10A Belgisk blond
Brygget
10. desember 2016
Flasket
1. januar 2017
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
9
OG/FG
1050 / 1010
Bitterhet (IBU)
27,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
17,0l
Gjærbare ingredienser

Pils malt - 2500g
Pale malt - 1250g
Vienna malt - 650g
Hvetemalt - 250g
Lys kandissirup - 400g

Humle og krydder

40g Fuggles - 60min
40G Hallertauer Hersbrucker - 10min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

60 grader - 30min
70 grader - 30min
76 grader - 10min

Gjærtype

WLP530

Gjærmengde

1M/L/P

Informasjon om gjæring

20-25 grader

Kommentarer


[BBcode]