Klasse
3C Doppelbock
Brygget
12. mars 2016
Flasket
18. april 2016
Alkoholstyrke
8,4%
Farve (EBC)
49
OG/FG
1,082 / 1,021
Bitterhet (IBU)
23,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
46,0l
Gjærbare ingredienser

10,8 kg. Pilsnermalt
8,4 kg. Munichmalt
1,4 kg. Aromaticmalt
1,2 kg. Carared
1,0 kg. Melanoidinmalt
0,6 kg. Chocolatemalt

Humle og krydder

50 g. Magnum 12,5% 60 min
10 g. Magnum 12,5% 45 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesking 65 °C i 70 min.
Utmesk 78 °C i 10 min

Dobbelmesk i Speidel

Gjærtype

WLP 833

Gjærmengde

1 rør i starter

Informasjon om gjæring

28 dager 10 °C
6 dager 18 °C
3 dager coldcrash 5 °C

Kommentarer


[BBcode]