Klasse
9A Engelsk barley wine
Brygget
3. august 2012
Flasket
20. august 2012
Alkoholstyrke
9,6%
Farve (EBC)
27
OG/FG
1090 / 1018
Bitterhet (IBU)
59,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,3l
Mengde ferdig øl
19,8l
Gjærbare ingredienser

7000 gram Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC)
1000 gram Pale Malt, Maris Otter - Ristet i ovn 45 min ved 170c
600 gram Crystal Malt - (70,0 EBC)

Humle og krydder

50,00 g Target [11,00 %] - 60,0 min
20,00 g Fuggles [4,50 %] - 30,0 min
25,00 g Fuggles [4,50 % - 0 min

Andre ingredienser

1 ts Irish moss 10 min
Halv kapsel Servomyces 10 min
1 dråpe Foamcontrol
50g eikechips medium toast tilsatt etter 12 dager
Karbonert med farin til 4 gram pr. liter

Meskeinformasjon

65 c i 60 min

Gjærtype

WLP007 Dry English Ale

Gjærmengde

2 pakker i 1.5 liter starter

Informasjon om gjæring

Gjæret ved 19c

Kommentarer


[BBcode]