Klasse
10B Lys sterk belgisk ale
Brygget
12. januar 2015
Flasket
28. januar 2015
Alkoholstyrke
10,0%
Farve (EBC)
28
OG/FG
1086 / 1010
Bitterhet (IBU)
26,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 4400 g
Maris Otter Pale Malt 5 EBC 4400 g
Dark Brown Sugar 80 EBC 1500 g

Humle og krydder

Styrian Golding 9.4% alpha 30 g 60 minutes
Styrian Golding 1.7% alpha 58 g 15 minutes
Hallertauer 2.5% alpha 40 g 15 minutes
Fuggle 5.1% alpha 20 g 1 minutes
Hallertauer Mittelfruh 3% alpha 20 g 1 minutes

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Innmesk på 50 grader i 10 min. Meskes på 66 grader, mesk i 90 min. Utmesk 10 min

Gjærtype

3787 Belgian Trappis

Gjærmengde

stor starter

Informasjon om gjæring

Sukker tilsettes gradvis. OG før tilsetning av sukker skal være 1071.

Kommentarer


[BBcode]