Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
23. januar 2013
Flasket
13. februar 2013
Alkoholstyrke
7,3%
Farve (EBC)
19
OG/FG
1069 / 1016
Bitterhet (IBU)
155,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
28,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

8710 gram maris otter
280 gram crystal 120
280 gram flaket hvete

Humle og krydder

40 gram simcoe 60 min
40 gram simcoe 45 min
40 gram simcoe 30 min
81 gram east kent golding 15 min
80 gram fuggles 0 min
40 gram simcoe etter 7 dager

Andre ingredienser

1 tsp irish moss 10 min

Meskeinformasjon

66 grader 60 min
74 grader batch sparging 15 min

Gjærtype

White Labs London Ale WLP13

Gjærmengde

2 rør

Informasjon om gjæring

Starter 12 timer på 22.5 grader

Kommentarer


[BBcode]