Klasse
3C Doppelbock
Brygget
17. november 2011
Flasket
19. desember 2011
Alkoholstyrke
8,5%
Farve (EBC)
56
OG/FG
1089 / 1024
Bitterhet (IBU)
18,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
37,0l
Mengde ferdig øl
29,0l
Gjærbare ingredienser

Munich 2: 7500 Gr.
Pilsnermalt: 5000 Gr.
Crystalmalt: 750 Gr.
Carared: 700 Gr.
Carafa 3: 250 Gr.

Humle og krydder

Hallertau Hersbrucker 3.1% pellets 60 min.
Hallertau Mittelfruh 4.6% pellets 20 min.
Hallertau Mittelfruh 4.6% pellets 5 min.

Andre ingredienser

Irish moss: 12 Gr. 15 min.
Gjærnæring: 1 ts. 10 min.

Meskeinformasjon

69 C. 80 min.

Gjærtype

Wyeast 2308

Gjærmengde

0,5 liter Slurry

Informasjon om gjæring

28 dager 9 C.
4 dager 22 C.

Kommentarer

Lagret 3 år og 3 måneder.


[BBcode]