Klasse
8C Oatmeal stout
Brygget
3. februar 2017
Flasket
18. februar 2017
Alkoholstyrke
5,9%
Farve (EBC)
83
OG/FG
1060 / 1015
Bitterhet (IBU)
31,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
28,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

Golden Promise Pale Malt 5 EBC 4500 g
Flaked Oats 4 EBC 600 g
Cara Crystal 120 EBC 300 g
Pale Chocolate Malt 675 EBC 300 g
Roasted Barley 1450 EBC 150 g
Black Malt 1500 EBC 150 g

Humle og krydder

East Kent Golding 5.2 % 40 g 60 min
East Kent Golding 5.2 % 25 g 30 min

Andre ingredienser

Whirlfloc

Meskeinformasjon

Mash step 67 °C 60 min
Mash step 77 °C 10 min

Gjærtype

WLP013 London Ale

Gjærmengde

1 pk - 2,5 l starter

Informasjon om gjæring

Fermentation WLP013 London Ale 18 °C 5 days
Fermentation No yeast added 21 °C 9 days

Kommentarer

400 g av havregrynene er ristet i ovn til de ble lysebrune.


[BBcode]