Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
8. mars 2013
Flasket
25. mars 2013
Alkoholstyrke
9,2%
Farve (EBC)
18
OG/FG
1089 / 1019
Bitterhet (IBU)
88,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt 7 EBC 7 EBC 16000g
Munich Malt 20 EBC 15 EBC 2000 g
Crystal Malt 135 70 EBC 200 g
Cara Red 40 EBC 40 EBC 500 g
Dry Light Extract 8 EBC 1350 g
Farin 1 EBC 1500 g

Humle og krydder

Columbus 15% alpha 120 g 60 minutes
Cascade 7.8% alpha 100 g 15 minutes
Nelson 12.6%alpha 100 g 15 minutes
Cascade 7.8% alpha 100 g 1 minutes
Nelson 12.6%alpha 100 g 1 minutes

dag 9 Tørrhumle
amarillo 122g

Andre ingredienser

Mesket med:
450g tørkede jordbær
kokt med:
225g tørkede jordbær
"tørrhumlet" med:
dag nr 6
1500g farin og 450g tørkede jotdbær, kokt i 1 l vann i 15 min.

Meskeinformasjon

67c i 60 min

Gjærtype

WLP001

Gjærmengde

Gjærkake fra tidligere batch

Informasjon om gjæring

Eksplosiv og god gjæring. Temp ble opp mot 22c det første døgnet. Fikk kjølt net og holdt stabilt på 18 c resten av forløpet

Kommentarer


[BBcode]