Pale Malt 7 EBC 7 EBC 16000g
Munich Malt 20 EBC 15 EBC 2000 g
Crystal Malt 135 70 EBC 200 g
Cara Red 40 EBC 40 EBC 500 g
Dry Light Extract 8 EBC 1350 g
Farin 1 EBC 1500 g
Columbus 15% alpha 120 g 60 minutes
Cascade 7.8% alpha 100 g 15 minutes
Nelson 12.6%alpha 100 g 15 minutes
Cascade 7.8% alpha 100 g 1 minutes
Nelson 12.6%alpha 100 g 1 minutes
dag 9 Tørrhumle
amarillo 122g
Mesket med:
450g tørkede jordbær
kokt med:
225g tørkede jordbær
"tørrhumlet" med:
dag nr 6
1500g farin og 450g tørkede jotdbær, kokt i 1 l vann i 15 min.
67c i 60 min
WLP001
Gjærkake fra tidligere batch
Eksplosiv og god gjæring. Temp ble opp mot 22c det første døgnet. Fikk kjølt net og holdt stabilt på 18 c resten av forløpet