Klasse
3C Doppelbock
Brygget
12. mars 2016
Flasket
18. april 2016
Alkoholstyrke
8,5%
Farve (EBC)
46
OG/FG
1,082 / 1,021
Bitterhet (IBU)
23,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
46,0l
Gjærbare ingredienser

46,2 % Pilsnermalt
35,9 % Munichmalt
6,0 % Aromaticmalt
5,1 % Carared
4,3 % Melanoidinmalt
2,6 % Chocolatemalt

Humle og krydder

50 gram Magnum 12,5 % 60 minutter
10 gram Magnum 12,5 % 45 minutter

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesking 65 °C i 70 min.
Utmesk 78 °C i 10 min

Dobbelmesk i Speidel

Gjærtype

WLP 833

Gjærmengde

1 rør i starter

Informasjon om gjæring

28 dager 10 °C
6 dager 18 °C
3 dager coldcrash 5 °C

Kommentarer


[BBcode]