Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 10D Saison)
Ekstra ingredienser
Honey
Brygget
19. juni 2014
Flasket
19. august 2014
Alkoholstyrke
8,5%
Farve (EBC)
18
OG/FG
1,066 / 1,004
Bitterhet (IBU)
24,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
52,0l
Mengde ferdig øl
42,0l
Gjærbare ingredienser

8,50 kg Pale Malt (2 Row) Bel
1,80 kg Wheat, Flaked (
0,45 kg Caramel/Crystal Malt -
0,45 kg Munich Malt
0,03 kg Roasted Barley
0,50 kg Honey

Humle og krydder

100,00 gm Tettnang
50,00 gm Styrian Goldings

Andre ingredienser

5,00 gm Yeast Nutrient
1,00 tsp Irish Moss

Meskeinformasjon

30 min Protein Rest
Add 29,29 L of water at 54,0 C 50,0 C

75 min Saccharification Heat to 65,6 C over 15 min 65,6 C

10 min Mash Out Heat to 75,6 C over 10 min 75,6 C

Gjærtype

Wyeast Labs #3724

Gjærmengde

2 pkg

Informasjon om gjæring

24 degrees

Kommentarer


[BBcode]