Klasse
4G Kölsch
Brygget
11. november 2017
Flasket
8. desember 2017
Alkoholstyrke
4,9%
Farve (EBC)
5
OG/FG
1,050 / 1,013
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt 5kg
Vienna malt 0,5 kg

Humle og krydder

Magnum 15g - 60 min
Hersbrucker 15g - 15 min

Andre ingredienser

Gjærnæring
Irish moss

Meskeinformasjon

64 grader singel

Gjærtype

K-97

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

14 grader til 1.020 - Økes en grad i døgnet til 18 grader. 2 uker på denne graden

Kommentarer

Ren O2 er viktig på grunn av lav gjæringstemperatur. Samme er å rehydrere og bruke nok gjær!


[BBcode]