17 kg pale malt
10 kg Munich-malt
3 kg karamellmalt
3 kg røykmalt
2,250 kg havregryn
2 kg hvetemalt
1 kg sjokolademalt
0,7 kg Roasted Barley
0,7 kg svartmalt
1 kg mørk kandissukker
164 g Nordbrauer (8,5%) 60 min
100 g Nordbrauer (10,5%) 60 min
100 g Simcoe (13,5%) 60 min
220 g Styrean Goldings (3,4%) 20 min
40 g Goldings (4,5%) 15 min
17 g Fuggles (5,1%) 15 min
150 g Cascade (7,5%) 2 min
70 g kritt (i mesken)
35 g natron (i mesken)
4 tabl. Whirlfloc (15 min kok)
5 ts. gjærnæring (15 min kok)
250 eikechips (7 dager i gjæringskar)
90 min. infusjonsmesking på 65 grader
CaliforniaAle WLP001
2 rør, 5 l. starter
6 uker på ca 18 grader