Klasse
10D Saison
Brygget
2. februar 2016
Flasket
24. februar 2016
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
7,3
OG/FG
1,059 / 1,006
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,5l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

3700 g Pilsner (2 Row) Ger (3,9 EBC) 69,2 %
900 g Wheat Malt, Ger (3,9 EBC) 16,8 %
500 g Wheat, Flaked (3,2 EBC) 9,3 %
250 g Sugar, Table (Sucrose) (2,0 EBC) 4,7 %

Humle og krydder

32 g Styrian Golding [4,50 %] - Boil 60,0 min 16,8 IBUs
8 g Saaz [2,88 %] - Boil 60 min 2,7 IBUs
25 g Saaz [2,88 %] - Boil 30 min 6,4 IBUs
25 g Saaz [2,88 %] - Boil 15 min 4,2 IBUs
10 g Saaz [2,88 %] - Boil 0 min 0,0 IBUs

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Infusjonsmesk med 14,5 liter vann, 64 grader i 75 min. Kontinuerlig skylling med 19 liter vann ved 75 grader.

Gjærtype

White Labs #WLP565

Gjærmengde

220 milliarder cell

Informasjon om gjæring

Startet gjæring på 26 grader, økte til 30 grader i løpet av første døgn. Gjæret på 30 grader til omstikk etter 9 dager. Sekundærgjæring i 13 dager på 22 grader. Naturlig karbonering med 8 g sukker pr. liter.

Kommentarer


[BBcode]