Klasse
2B Wiener
Brygget
27. februar 2013
Flasket
6. april 2013
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
17
OG/FG
1052 / 1013
Bitterhet (IBU)
26,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

3600 g Vienna malt
1000 g Munich malt 25 EBC
200 g CaraMunich 90 EBC

Humle og krydder

15 g Magnum pellets 14.6 % 90 min
15 g Saaz pellets 3.2 % 10 min
15 g Saaz pellets 3.2 % 1 min

Andre ingredienser

Vannjustering, irish moss, gjærnæring.

Meskeinformasjon

53 mashin
52 10 min
66 80 min
72 10 min
78 10 min

Gjærtype

WY2124

Gjærmengde

Starter fra slurry.

Informasjon om gjæring

10-12 grader i 3 uker
diacetylrest i romtemp i 1 dag
10-12 grader i 2 uker

Kommentarer

2 t koking.
Karbonert med 135 g mørkt kandissukker.


[BBcode]