Klasse
4D Engelsk golden ale
Brygget
11. oktober 2014
Flasket
25. oktober 2014
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1,050 / 1,010
Bitterhet (IBU)
34,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

4 kg Maris Otter Pale Malt 5 EBC
400 g Crystal Malt 30 EBC
200 g Hvete Malt 5 EBC
100 g Hvete Torrified 5 EBC

Humle og krydder

25 g Chinook pellets 7,73% AA (60 min)
45 g Hallertauer Mittelfrueh pellets 2.38% AA (10 min)
45 g Saaz pellets 2.13% AA (10 min)
15 g Hallertauer Mittelfrueh pellets 2.38% AA (tørrhumle 7 dager)
15 g Saaz pellets 2.13% AA (tørrhumle 7 dager)

Andre ingredienser

1 tsp Irish Moss (10 min)
1 dråpe Defoamer (60 min)

Meskeinformasjon

Koke opp 20L vann til 70 grader
Meske i 75 min på 64-65 grader
Koke opp 10L vann til 75 grader
Meske pånytt i 20 min på 70-72 grader

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

Gjæres i 2 uker på ca 18-20 grader

Kommentarer


[BBcode]