Klasse
3C Doppelbock
Brygget
23. januar 2015
Flasket
16. januar 2016
Alkoholstyrke
7,4%
Farve (EBC)
35
OG/FG
1078 / 1022
Bitterhet (IBU)
24,0 ()
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
11,0l
Mengde ferdig øl
10,0l
Gjærbare ingredienser

3700g Munich Mørk 25 EBC
1100g Pilsner Extralys Heidelb.
500g CaraMun. II Mørk 125 EBC

Humle og krydder

43g Hallertau 4.0% AA 60 min
14g Hallertau 4.0% AA 30 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

1 step mash at 68°C - 60 min

Gjærtype

WLP833 German Bock

Gjærmengde

1 vial, 2 step start

Informasjon om gjæring

On 10°C for 9 days.
Diacetyl rest on 15°C for 2 days.
4 days cold crash on 0°C.
Kegged after 23 days from pitching the yeast.

Kommentarer

Beer was kegged to 12l cornelius keg on 17.02.2015.
Samples were bottled from keg on 16.01.2016.


[BBcode]