Klasse
10D Saison
Brygget
1. februar 2018
Flasket
21. februar 2018
Alkoholstyrke
7,2%
Farve (EBC)
11
OG/FG
1,058 / 1,004
Bitterhet (IBU)
22,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

80,1% Best Pale malt
5,7% Munich I
5,7% Wheat malt
1% caramel crystal 60L
7,4% Table sugar

Humle og krydder

Southern cross (60)
Hersbrucker (0)

Andre ingredienser

Epsom
Calcium Chloride
Salt

Meskeinformasjon

90 min v/64C
30 min v/68C
Mash out v/ 76C

Gjærtype

WLP 566

Gjærmengde

530 Billion

Informasjon om gjæring

19C i tre dager
20C la gradvis stige til 26C over 18 dager

Kommentarer


[BBcode]