Klasse
3C Doppelbock
Brygget
2. april 2014
Flasket
26. april 2014
Alkoholstyrke
7,7%
Farve (EBC)
37,5
OG/FG
1,072 / 1,014
Bitterhet (IBU)
26,1 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

4000 gr Munichmalt
2200 gr Pilsnermalt
600 gr Caramunich 1
200 gr Melanoiden
50 gr Carafa 3
1350 gr Lys spraymalt

Humle og krydder

21 gr Northern Brewer 9,5% @ 60 min
20 gr Hallertauer Mittelfruh 3% @ 30 min
7 gr Hallertauer Mittelfruh 3% @ 15 min

Andre ingredienser

1 rør Clarity Ferm
1 ts Gjærnæring
1 ts Irish Moss
Vann justert til Munchen

Meskeinformasjon

90 min @ 67C

Gjærtype

WLP860

Gjærmengde

Slurry ihht Mr.Malty

Informasjon om gjæring

21 dager på 11 dager
3 dager på 20 grader
Lagring på 0 grader siden

Kommentarer

Lavt utbytte, måtte bruke spraymalt.


[BBcode]