Klasse
7C Belgisk wit
Brygget
21. februar 2014
Flasket
10. mars 2014
Alkoholstyrke
45,0%
Farve (EBC)
6
OG/FG
1045 / 1012
Bitterhet (IBU)
15,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
48,0l
Mengde ferdig øl
46,0l
Gjærbare ingredienser

Pr 53 l vann:
5 kg castle Malting Pils
5 kg Muntons Wheat
1 l appelsinjuice

Humle og krydder

84 g Hallertauer Mittelfrû
22 g Appelsinskall, tørket
22 g Korianderfrø

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Standard trinnvis stegmesking i en Speidel 50 l kjele

Gjærtype

Wyeast labs #3944 be

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

Ferdiggjæret ila av 6 dager v ca 20 grader romtemperatur
Tilsatt 8 gr sukker / liter for karbonering

Kommentarer


[BBcode]