2,985 kg Wheat Malt, Ger (4,5 EBC)
2,025 kg Pilsner (2 Row) Ger (2,8 EBC)
0,400 kg Munich Malt (23,6 EBC)
0,125 kg Caramalt (Thomas Fawcett) (29,6 EBC)
0,035 kg Carafa Special III (Weyermann) (925,9 EBC)
25,00 g Hallertauer Hersbrucker [4,20 %] 60min
15,00 g Hallertauer Hersbrucker [4,20 %] 15min
2 g/10liter Gypsum i vann
0,5 tsp Gjærnæring
45c 20min
67c 40min
76c 10min
Surdeig
Usikkert. 1dl i 1 liter starter.
17-18 grader i 21 dager.
Oppskrift fra The Great Bavarian Weissbier Project på northernbrewer:
http://forum.northernbrewer.com/viewtopic.php?t=40751
Surdeigen er hvetebasert og ca 2 år gammel. Antall gjærceller er noget usikkert, men lot den prøve seg på en 1 liters starter først for å tilvenne litt. Den jobbet saktere enn WLP380, men gjæret lenger ned.