Klasse
10D Saison
Brygget
22. januar 2016
Flasket
12. februar 2016
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1048 / 1002
Bitterhet (IBU)
27,1 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
17,0l
Gjærbare ingredienser

4.16 kg Pilsner Malt
0.6 kg Munich MaLT
0.2 kg Wheat

Humle og krydder

17.2 g Sorachi Ace 13% 60 min
11.46 g East Kent Golding 5% 10 min
11.46 g East Kent Golding 5% 5 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

63 grader i 75 min

Gjærtype

LallemaBelle Saison

Gjærmengde

22 gram

Informasjon om gjæring

Free raise til 26 grader over 2 uker

Kommentarer


[BBcode]