Klasse
10B Lys sterk belgisk ale
Brygget
21. januar 2017
Flasket
22. februar 2017
Alkoholstyrke
7,5%
Farve (EBC)
19
OG/FG
1067 / 1010
Bitterhet (IBU)
26,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
18,7l
Gjærbare ingredienser

5000 gr. Pilsmalt, EBC 3,5
650 gr. Munich malt, EBC 25
300 gr. Carahell, EBC 25
35 gr. Carafa special I, EBC 900
400 gr. Hvitt sukker, EBC 0

Humle og krydder

15 gr. Columbus pellets, IBU 12,9, tid 01:00
15 gr. Hallertau Mittelfrüh, IBU 2,7, tid 00:15

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

64 grader, 60 min
78 grader, 10 min

Gjærtype

WLP 530 Abbey Ale

Gjærmengde

127 ml. Slurry

Informasjon om gjæring

19-22 grader 19 dager

Kommentarer


[BBcode]