4400 gram Maris Otter pale malt
300 gram Crystal malt
300 gram Münchener malt
200 gram Cara pils
150 gram sukker til karbonering
15 gram Amarillo pellets 9,2% 60 minutter
15 gram Chinook pellets 11,6% 60 minutter
10 gram Amarillo pellets 9,2% 5 minutter
10 gram Cascade pellets 8,6% 5 minutter
10 gram Chinook pellets 11,6% 5 minutter
10 gram Amarillo pellets 9,2% Tørrhumling 5 dager
10 gram Cascade pellets 8,6% Tørrhumling 5 dager
10 gram Chinook pellets 11,6% Tørrhumling 5 dager
11 gram ph 5,2 stabilizer i mesk
2 gram supermoss 10 minutter kok
0,5 tsk Wyeast gjærnæring 10 minutter kok
60 minutter enstegsmesking 67 grader
WLP 001 California Ale
1 rør, 2 liter starter, 250 milliarder celler
To uker på 20 grader
Karbonering på flaske ved 20 grader i 2 uker. Lagret siden 25. februar ved 4 grader.