Klasse
9A Engelsk barley wine
Brygget
15. februar 2014
Flasket
9. mars 2014
Alkoholstyrke
10,9%
Farve (EBC)
41,6
OG/FG
1,100 / 1,018
Bitterhet (IBU)
78,5 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
25,5l
Gjærbare ingredienser

10 kg Pale Malt, Maris Otter
1,2 kg Munich Malt
1 kg Crystal Malt
0,5 kg Cara-Pils
0,5 kg Wheat Malt
0,3 kg Special B

Humle og krydder

70 g Admiral 60 min
15 g Admiral 15 min
15 g Admiral 2 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

35,6l vann, 65,2 grader, 90 min.
Skylling 15l vann 76 grader

Gjærtype

White Labs #WLP001

Gjærmengde

3l starter

Informasjon om gjæring

Primærgjæring 19 grader i 3 uker.
Modnet 2 år på flaske ca 20 grader.

Kommentarer

Koketid 90 min.


[BBcode]