Klasse
9E Imperial stout
Brygget
1. juli 2013
Flasket
None
Alkoholstyrke
8,66%
Farve (EBC)
103
OG/FG
1080 / 1014
Bitterhet (IBU)
83,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
12,0l
Mengde ferdig øl
10,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt: 2250g
Flaked oats: 250g
Cara Munich: 250g
Chocolate: 250g
Chocolate, pale: 250g
Peated malt: 250g
Roasted barley: 250g

Humle og krydder

Centennial: 25g 60 min
Cascade: 25g 60 min
Cascade: 25g 15 min
Centennial: 25g 5 min

Andre ingredienser

irish moss og gjærnæring - 15 min

Meskeinformasjon

enstegsmesket ved 66 grader i 90 minutter. Mistenker at termometeret viste noen grader for mye, så den faktiske temp kan være noe lavere.

Gjærtype

US05

Gjærmengde

11,5 g

Informasjon om gjæring

21 dager ved 18 grader.

Kommentarer

Basert på Mikkeller beer geek breakfast.


[BBcode]