Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
21. juni 2016
Flasket
29. juni 2016
Alkoholstyrke
5,38%
Farve (EBC)
13,7
OG/FG
1052 / 1011
Bitterhet (IBU)
47,71 (O)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

11700 gr. Pale Malt
300 gr. Maris Ottar
1000 Cara red fra Danmark
13000 Gram Totalt

Humle og krydder

Cascade+Citra 50/50% Alle steg
20+20gr 60 min
50+50gr 15 min
60+60gr 2 min
260 Gram Totalt

Andre ingredienser

Gjærnæring 2 ts
Iris Moss 2 Ts.
Clarex
Gelatin

Meskeinformasjon

67 Grader
90 Minutter et stegs

Gjærtype

US Safale 05

Gjærmengde

2 X 11 Gram

Informasjon om gjæring

20 til 22 grader Celcius

Kommentarer

Kokte 1 time ekstra under målinger før humling
http://www.brewersfriend.com/ibu-calculator/


[BBcode]