Klasse
2D Münchener dunkel
Brygget
17. oktober 2013
Flasket
31. oktober 2013
Alkoholstyrke
5,9%
Farve (EBC)
38,2
OG/FG
1,060 / 1,016
Bitterhet (IBU)
24,9 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
49,0l
Mengde ferdig øl
46,0l
Gjærbare ingredienser

13.033 kg Munich II (97%)
0.403 kg Chocolate (3%)

Humle og krydder

90.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (4.3% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.8 g/L)
45.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (4.3% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (0.9 g/L)

Andre ingredienser

2 ts Irish Moss @ 15 Minutes (Boil)
1/2 ts Yeast Nutrient @ 15 Minutes (Boil)

Meskeinformasjon

60 min @ 67 grader
Økende til 74 før skylling
Ingen skikkelig utmesk

Gjærtype

WLP830

Gjærmengde

Slurry iht mrmalty

Informasjon om gjæring

Primary: 21 days @ 10° C
Secondary: 14 days @ 20° C
Lager: 28 days @ 10° C

Kommentarer


[BBcode]