15,61kg Thomas Fawcett Maris Otter Pale
1,54kg Thomas Fawcett Crystal 60L
0,96kg Weyermann Munich I
0,58kg Thomas Fawcett Chocolate Malt
0,40kg BlackPrinz
0,23kg BEST Black Malt
65g Centennial 8.3% @ 90min
100g Northern Brewer 7,6% @ 15min
60g East Kent Goldings 2014 5,8% @ 15min
21,76g Calcium Sulfate
19,93g Calcium Cloride
16,94g Bakepulver
9,51g MgSO4
7,71g Bordsalt
6g Kalk
1,5stk Whirlfloc
3tsp WLN1000
60min temperaturmesk på 65 grader
Fosforsyre 75% til 5,2PH
No-sparge
WLP007
ca 1000 mrd
Gjæret i konisk gjæringskar på 19 grader i 14 dager. Deretter kjølt ned til 4 grader og tappet på fat.
Karbonert til ca 2.5 og beergunnet til konkurransen.