Klasse
1D Tysk pilsener
Brygget
24. januar 2015
Flasket
1. mars 2015
Alkoholstyrke
4,9%
Farve (EBC)
14
OG/FG
1,055 / 1,018
Bitterhet (IBU)
34,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
31,0l
Mengde ferdig øl
26,0l
Gjærbare ingredienser

5.00 kg BEST Malz Heidelberg Malt
600.00 g BEST Malz Melanoidin Malt
100.00 g 1.27 % BEST Malz Caramel Malt Pils
400.00 g Wheat, Torrified
1.80 kg BEST Malz Pale Ale Malt

Humle og krydder

10.00 g Warrior 60 mins 15.00 % alfa
60.00 g Hallertauer Mittelfrueh 30 mins 4.00 % alfa
50.00 g Tettnang 15 mins 3.50 % alfa

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Innmesk og proteinrest @ 45 grader, 20 min
45 min. @ 65 grader
Dekoksjon til innmesk og fly sparge

Gjærtype

WLP0833 og 0830

Gjærmengde

3 rør i to l starter

Informasjon om gjæring

Primary 14 days @ 12.0°C
Lager 15 days @ 2.0°C

Kommentarer


[BBcode]