Klasse
8D Porter
Brygget
16. januar 2016
Flasket
7. februar 2016
Alkoholstyrke
6,2%
Farve (EBC)
64,6
OG/FG
1,060 / 1,022
Bitterhet (IBU)
29,1 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter 73%
Brown Malt 11%
Crystal 40 6%
Chocolate 4%
Wheat, flaked, 3%
Blackprinz 2%

Humle og krydder

50g EKG 5% @60
15g EKG 5% @10

Andre ingredienser

Whirlfloc

Meskeinformasjon

69 grader i 60 minutter

Gjærtype

WLP002

Gjærmengde

400 mrd

Informasjon om gjæring

15 dager på 19,4 grader

Kommentarer


[BBcode]