Klasse
5G Old ale
Brygget
6. juni 2012
Flasket
16. juli 2012
Alkoholstyrke
6,3%
Farve (EBC)
40
OG/FG
1070 / 1022
Bitterhet (IBU)
38,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
18,5l
Gjærbare ingredienser

3500 gr. Pale Ale, Maris Otter, EBC 5
1000 gr. Pale Crystalmalt, EBC 70
1000 gr. Hvete malt hel, EBC 4
850 gr. Munich Malt, EBC 15
500 gr. Hvete flaket, EBC 3,2
300 gr. Melanoidin, EBC 65
150 gr. Amber, EBC 45
75 gr. Brown malt, EBC 185
75 gr. Chocholade malt, EBC 900

Humle og krydder

28 gr. Target Pellets, IBU 10,5, koketid 01:00
10 gr. East Kent Goldings, IBU, koketid 00:15
10 gr. East Kent Goldings, IBU 4, koketid 00:05

Andre ingredienser

3,3 gr. CaCl2 Kalsiumklorid
1,3 gr. CaCO3 Kalsiumkarbonat
2,0 gr. CaSO4 Kalsiumsulfat
3,1 gr. NaHCO3 Natriumbikarbonat
7,5 gr. Klar urt, 15 min.
2,3 gr. Wyeast gjærnæring, 15 min.

Meskeinformasjon

68°C, 60 min
78°C, 20 min

Gjærtype

White Labs Dry English Ale yeast, WLP 007

Gjærmengde

Slurry 176 ml.

Informasjon om gjæring

19°C, 14 dager

Kommentarer


[BBcode]