Klasse
8A Dry stout
Brygget
4. november 2017
Flasket
2. desember 2017
Alkoholstyrke
4,5%
Farve (EBC)
77
OG/FG
1044 / 1010
Bitterhet (IBU)
36,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
16,5l
Gjærbare ingredienser

3255 gr. Maris Otter Pale ale malt, EBC 5
930 gr. Bygg, flaket, EBC 2
465 gr. Roasted Barley, EBC 1170

Humle og krydder

50 gr. East Kent Goldings, IBU 5,1 tid 01:00

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

50°C 15 min
65°C 60 min
73°C 15 min
78°C 10 min

Gjærtype

WLP013 London Ale

Gjærmengde

2x rør

Informasjon om gjæring

19-20 grader 14 dager

Kommentarer


[BBcode]